Oppsummering av byggingen i 2018

  1. Sju vinduer har fått fôring og lister.
  2. Alle veggene i stua har fått panel og er beiset. Mangler over kjøkkenbenk, der hems kommer, men noen plass må resterende panel være.
  3. Drager i taket er nesten helt ferdig beiset, farge som taket. Hvitkalket.
  4. En av pendlene som vi har som hovedbelysning er kommet opp.
  5. Kjøkkenbenk med benkeplate, induksjonstopp og vask er på plass. Den gamle krydderhylla til mormor er kommet på veggen. Vi har montert ventilator med kullfilter.

Ellers så har også ett spisebord, stoler og benk kommet opp. Ett skap som har alt av glass, kopper og kar.

Rindalshytter har ikke med denne veggen som vi har valgt å sette opp for å få litt større oppvaskplass. Vi synes også at det avgrenser gangen litt. Sånn at man ikke kommer rett inn i kjøkkenet når man kommer inn. Og siden vi har annet gulv og varme i gulvet i gang delen, så synes vi det fungerer fint selv om det er liten plass.

Vi var så heldig å arve ett bord og en benk av tanten min. Jeg har siklet lenge på ett HAY bord, men med tre små, så fristet det så lite med nytt bord. Så rett etter jeg hadde takket ja til bordet så kom ett par brukte HAY føtter på Finn.no. Så da fikk bordplata nye føtter, det eneste jeg skal gjøre er å sett det inn med Osmosvoks i hvitfarge. Benken skal få seg nytt trekk og muligens få opp en stol til. Ungene er litt korte i beina, så benken er litt upraktisk enda, men tar liten plass og tar lite av utsynet.

Så fint å spise frokost til denne utsikten.

Hylla fra huset til morfar og mormor fikk også være med. Malt med kalkmaling fra Panduro.

Fikk også spray mala denne her.

Brukte Clas Ohlson sin spray maling med topp matt lakk.

Litt usikker på om jeg er helt fornøyd med fargen, men kommer sikkert mer til rette når skjermene med nytt stoff kommer på.

Ellers så må man ta seg tid til hytte kos. For denne hyttedrømmen har tatt tid. Det er jo sånn livet skjer og ting blir ikke som det var planlagt. Vi har ikke hatt det ekstra overskudd som trengs for å bli ferdig, mens vi har vært midt i den mest hektisk småbarnstida. Så uttrykk det er ikke målet, veien stemmer bra.

Det å ordne ett ordentlig måltid etter ungene har lagt seg, det har jeg helt klart sett fram til lenge. Entrecôte, ovnsbakte tomater, stekte gulerøtter, kantareller og ristet hvitløks brød. Å rødvin da, en spanjol👍

Målet for 2019 er å få listet ferdig, gjort ferdig soverom og få opp platting på fremsiden.

Siste helgen i oktober så tenkte vi å ta siste turen uten ski, men vinteren kom oss i forkjøpet.

Flaks var at det vi hadde satt igjen en pulk i påska så det ble lettere å gå ned enn det var å gå opp. Det var uansett verdt turen når man kommer opp til denne utsikten og ubrukt snø ❄

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: