Hytteprosjeketet i Resdalen

Vi er da, Nina og Jens Skjølberg i 30-årene, bor i Trondheim i leilighet og har derfor tenkt å virkeliggjøre drømmen om hytte på fjellet. Planen med denne bloggen er å dokumenter hva vi gjør for oss selv, kjente og kjære og eventuelt andre som kan ha nytte av det.

Tomta ligger i Meldal kommune i Sør-Trøndelag i Mausetra hyttefelt. Vi har utsikt over Trollheimen og tomten ligger ved foten av Resfjellet. Vi har valgt Rindalshytter sin hytte Lysthus 64 som vi har tatt utgangspunkt i for vår hytte. Planen er at vi skal gjøre grunnarbeidet og det innvendig selv. Håper på å få hytta ganske ferdig i løpet av 2013. 

 

 

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Hytteprosjeketet i Resdalen

 1. Hej! Är nöjd med Rindalshyttan avseende leverans , byggbeskrivning, ingående material etc. Vi funderar på att beställa en hytta från de?
  Är det något vi bör tänka på?

  • Beklager sent svar. Vi er kjempe fornøyd med selve hytta. Når det kommer til bygge beskrivelser, så er vi kun glade amatører når det gjelder snekkering, og vi hadde nettopp fått en baby når vi startet det innvendig arbeidet. Så vi syntes dokumentasjonen på hva man kjøpte var for dårlig. Når man legger så mye penger i ett prosjekt hadde jeg likte enn mer strukturert dokumentasjon på materiell og det som var med. Vi har hatt stans det siste 1,5 året på grunn av ny familieforøkelse, så det blir spennende når vi kommer i gang igjen. Det betyr ikke så mye for det vi har igjen innvendig, men det hadde vært greit når vi stod midt i det. Servicen var grei og vi fikk hjelp på spørsmål når vi spurte, men dokumentasjon hadde vært ønskelig.
   Ellers er vi godt fornøyd med det vi har kjøpt:-)

 2. Kjell Tore

  Hei. Det er interessant å se at dere har bygd hytte i Mausetra Hyttefelt. Vi bor i Trondheim og så på en tomt i samme felt i går. Vi synes både området og utsikten virker innbydende. Jeg forstår godt at det ble en pause i hyttebyggingen med familieforøkelsen. 🙂

  Kan dere si noe om budsjettet og hvor mye dere brukte på kommunale søknader, helikoptertransport, grunnarbeid (gravemaskin) og fundamentering (pilarer++), elektriker arbeid med mer. Hvordan håndterer dere dette med vann? Har dere ledning til en bekk, boring etter grunnvann eller bygde dere en brønn?»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: