Graving og snø

No har vi vært veldig travel og opptatt i hele oktober, og det har kun vært en tur på oss hver. Jens for fjorten dager siden og jeg en tur med min mor i dag. Da Jens var der sist var det en gravemaskin og noen få hull i bakken. Da vi tok skiene fått i dag så var det magisk vinter vær med strålende sol, blå himmel og tørr snø. Hadde med oss tre hunder og var innom Kvila (hytta til Hanna og Roar) og gjorde ett ærend før vi satte snuten mot tomta. Det var flott å gå i urørt snø og jeg kan se for meg hvordan det vil være å komme opp hit når hytta er ferdig.

På tomta så var det noen store hull og grøft fra lille myra og ett par hauger med jord. Alt av materialet som vi bestilte av Bygger’n i Rindal var også fraktet til tomta.  Så skulle snøen forsvinne så er det bare å starte med pilarbygging.

 

Det var fantastisk i dag;

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Categories: Uncategorized | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Graving og snø

  1. Maja Sagen

    Hei! Vi har også hyttetomt i Resdalen, ikke langt fra dere. Jeg har fulgt med litt på bloggen deres, og fått mange gode tips. Vi har også, så og si, bestemt oss for å sette opp Lysthus 106 fra rindalshytter. Jeg har et spørsmål ang. gravearbeidet. Hvem brukte dere? var dette gjennom Rindalshytter? og hva må vi regne med i pris? Vi har heller ikke vei frem. Mvh Maja

    • Gratulerer med valg av hytte! Vi har ikke angra en dag, og det selv om vi enda ikke har flytta inn:) Vi brukte en lokal graver som vi kom i kontakt med via grunneier. Vi fikk også gravd opp ei dreneringsgrøft og det runda vell omtrent 7500,-. Vi har igjen å få lukka resten av grøften og noen annen små graving. Usikker på om det blir samme graver, da han er travel. Mulig like enkelt å bruke noen gjennom Rindalshytter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: